Contacteer ons

Kwalidak
Windmolenweg 7
2490 Balen
België
-Tel.: 014/65 78 75
Gsm: 0498/48 63 56
Fax: 014/65 78 75
BTW BE 0818915471

Gevelbekleding

Bij Kwalidak kan u terecht voor een nieuwe uitstraling voor uw gevel. Bovendien houden we tijdens deze werken steeds rekening met uw smaak en wensen.

U kan ondermeer terecht voor een gevelbekleding in volgende materialen:

 • Zink (zie Zinkwerken)
 • Ceder
  Cederhout heeft een natuurlijke uitstraling. Mogelijkheid om de kleur te behouden door behandeling met olie of het hout grijs te laten worden door de weersomstandigheden.
  Deze houtsoort geeft een gevel een natuurlijke uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om het hout grijs te laten worden onder invloed van de weersomstandigheden, of de kleur te behouden door de gevel herhaaldelijk te behandelen met olie.
 • Trespa
  Trespa bestaat uit kunststofhars en is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Bovendien gaat dit materiaal een leven lang mee en heeft nagenoeg geen onderhoud nodig.
 • Rockpanel
  Dit duurzame plaatmateriaal is onderhoudsvrij en bestaat in allerlei designs, kleuren en formaten.
 • Eternit
  Wij maken gebruik van Natura gevelplaten: cementvezelplaten die in verschillende kleuren beschikbaar zijn en een natuurlijke uitstraling geven.

Al deze materialen kunnen op verschillende wijzen geplaatst worden. De plaatsingswijze hangt af van de ondergrond en de wensen van de klant.

 • Mechanische bevestiging
  Via schroeven en nagels
 • Verlijmen

Er is geen verschil in duurzaamheid voor mechanische bevestiging of verlijmen. Bovendien kunnen wij ook isolatie aanbrengen onder de gevelbekleding.

Beide manieren zijn even duurzaam. Daarnaast kunnen wij onder de gevelbekleding ook isolatie aanbrengen om de gevel te isoleren.

Contacteer ons gerust voor meer informatie.

 

Cookies en privacy