Contacteer ons

Kwalidak
Windmolenweg 7
2490 Balen
België
-Tel.: 014/65 78 75
Gsm: 0498/48 63 56
Fax: 014/65 78 75
BTW BE 0818915471

Isolatie

Een goede dakisolatie zorgt voor een vermindering van het energieverbruik, dat is algemeen bekend. Dit levert u elk jaar opnieuw een besparing op uw energiefactuur op en is tevens ook goed voor het milieu.

Bij Kwalidak zijn we ons hiervan bewust. We gaan daarom ook steeds op zoek naar de juiste isolatiewijze voor uw woning, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Afhankelijk van uw situatie (ruimte, budget, voorkeur, ...) zijn wij in staat om volgende isolatie te plaatsen:

  • glaswol
  • rotswol
  • powerroof (isolatieplaten)
  • thermosulit (dun isolatiedeken, ideaal wanneer er weinig plaats is)
  • unidek (isolerende dakelementen)

Traditioneel wordt de isolatie van een hellend dak tussen de spanten of kepers van het dak geplaatst. Wij kunnen dankzij onze ervaring ook een alternatief bieden: het zogenaamde sarkingdak.
Bij deze constructie wordt de isolatie bovenaan de draagconstructie aangebracht. Deze isolatie is duurder dan de traditionele isolatiematerialen, maar leveren u langs de andere kant een besparing op doordat deze vorm van isolatie vlotter geplaatst kan worden. Op deze manier blijft het totaalplaatje ongeveer in evenwicht. 
De kostprijs van deze isolatievorm is niet het enige voordeel: door de doorlopende isolatie worden koudebruggen vermeden. Hetgeen bij traditionele isolatievormen veroorzaakt wordt door het tussenliggende hout wat een laag isolerend vermogen heeft.

Indien u meer informatie wenst over onze isolatiemogelijkheden of u heeft interesse in een prijsofferte, neem dan contact met ons op.

Cookies en privacy